Tyrr

Tyrr

Wat vind je hier

Na enkele blogs werd het hier wat stil, maar nu ik met permacultuur begonnen ben en mijn ouders een vakantiehuisje gaan beginnen, is dat het ideale moment om terug wat te beginnen bloggen. Dan kan er tenminste wat nuttigs vertelt worden.Wat ik vanavond gegeten heb, kan je misschien op facebook vinden, maar ik vrees zelfs daar niet ;)

BB Intiem, Gent, 12-03-2010

FolkPosted by Tyrr Sun, March 14, 2010 15:55:58
Boombal Intiem, in een kapel nog wel. Ik was er nog nooit geweest, en blijkbaar ook maar net op tijd daar. Tijdens de pauze tussen de 2 groepen werd er aangekondigd dat het de laatste keer was dat er daar een bal zou zijn aangezien er te veel problemen waren met de buurtbewoners.

Nu goed, dat mag geen reden zijn om van die laatste keer een feest te maken. Het was best wel leuk, maar niet echt wat ik mij er bij voorgesteld had. 2 mazurka's, een sottisch of 3 een paar walsen. En dan nog tovercirkel, jig, hanterdro en andro. voor mij had het gerust wat meer mazurka mogen zijn en wat minder hanterdro/andro.

Echt intiem zou ik het dus niet durven noemen hoewel de plaats dat zeker wel toeliet. Maar als je dat aan de kant zetten een smiley boombal. Hopelijk wordt de volgende locatie (sint lievens college meen ik mij te herinneren) even mooi wordt. Ik ga zeker nog eens proberen terug te gaan. Maar dan ga ik mijn fototoestel misschien toch maar meenemen. Dat heb ik dit keer niet gedaan en af en toe toch gevloekt.
Jeremy Naus, die mij een lift gegeven heeft (en waarvoor dank) had zijn toestel wel bij. De foto's staan ondertussen op facebook te kijken.

tot dans
Tyrr
www.tyrr.be

  • Comments(0)//blog.tyrr.be/#post1