Tyrr

Tyrr

Wat vind je hier

Na enkele blogs werd het hier wat stil, maar nu ik met permacultuur begonnen ben en mijn ouders een vakantiehuisje gaan beginnen, is dat het ideale moment om terug wat te beginnen bloggen. Dan kan er tenminste wat nuttigs vertelt worden.Wat ik vanavond gegeten heb, kan je misschien op facebook vinden, maar ik vrees zelfs daar niet ;)

Beetje beukenhaag hakselen

Permacultuur probeerselsPosted by Tyrr Tue, December 23, 2014 11:43:22

De voorbije dagen is er hier thuis begonnen met het snoeien van de beukenhaag, 1 van de, zoniet de, oudste van het dorp. En daar staat wel een paar meter haag.

Wat doe je daar dan mee nu je moet betalen voor je GFT afval op het containerpark en voor je groene bak?

Inderdaad, de hakselaar in en de composthoop op (die groene bak hebben we eigenlijk nooit gebruikt, want waarom waardevol materiaal in de container gooien).

Nu, 100m haag, 2 kanten en dan nog hier en daar wat kortere stukjes haag geeft natuurlijk een aardige hoop. Doe daar dan nog eens wat buren en collega’s bij en dit is het resultaat:

De kippetjes zullen ook weer hun werk hebben de komende weken om deze hoop een eerste en tweede keer te keren. In ruil voor al dat werk krijgen ze natuurlijk lekkere pieren en andere beestjes.  • Comments(0)//blog.tyrr.be/#post16